Units

Het bedrijvencentrum biedt ruimte voor startende kleine en (relatief) grotere ondernemingen. In totaal zijn er 31 units (kantoorruimtes – bedrijfsruimtes) aanwezig variërend in grootte van 30m² tot 100m². De units zijn gesitueerd op de begane grond en in het souterrain. Naast de individueel verhuurbare units zijn gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig, zoals sanitair, pantry’s en algemene ruimtes. Er zijn verder geen centrale voorzieningen aanwezig in het gebouw.

De totale huurprijs voor een unit bestaat uit de kale huurprijs, vermeerderd met een voorschot servicekosten ca. €19,- en een voorschot energiekosten ca. €16,50. De huurprijs voor een unit bedraagt ca. €88,-. Alle prijzen zijn per m² per jaar exclusief BTW. De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

Uitgaande, als voorbeeld, van een unit van ca. 40m² op de begane grond bedraagt de huurprijs inclusief service- en energiekosten €405,- per maand excl. BTW.

Wilt u weten welke units nog vrij zijn en wat daarvan de exacte huurprijs is, dan kunt u ook daarvoor contact opnemen met Team Ondernemen Maastricht.

Het gebouw is in eigendom van de gemeente Maastricht en ook de toewijzing van de ruimtes vindt via de gemeente Maastricht (Team Ondernemen Maastricht) plaats.

In onderstaand overzicht vindt u een actueel overzicht van de beschikbare units aan de Florijnruwe 111 te Maastricht.

Beschikbare units

unit 6 – kantoorruimte van 39

unit 12 – kantoorruimte van 67

unit 13 – kantoorruimte van 56

unit 17 – kantoorruimte van 97

unit 18 – kantoorruimte van 90

unit 19 – kantoorruimte van 88

unit 20 – kantoorruimte van 99

Bekijk de plattegronden

Begane grond – kantoorruimtes

units plattegrond

Souterrain – bedrijfsruimtes

plattegrond units
Vragen? ondernemen@maastricht.nl